Palvelut asunnon tai talopaketin hankkineelle - Topi-Keittiöt

Palvelut talopaketin omistajille

Topi-Keittiöt tekevät yhteistyötä useiden eri talotehtaitaiden kanssa.
Voit helposti muokata hankkimasi talopaketin vakiokalusteita Topi-myymälässä.
Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja tekemään kodistasi persoonallisen ja juuri sinulle sopivan.

ennakkosuunnittelu ennen rakennuslupakuvia

Topi-kalustemuutoskäsittelijän kanssa on mahdollista sopia alustava konsultointitapaaminen, mikäli haluat kotisi tarkastuslupavaiheessa (ennen lopullisten rakennuslupakuvien valmistumista) harkita vielä miten LVIS-pisteet ja koneet sijoitetaan.

Topi-muutostyöhenkilöllä ei tässä vaiheessa ole vielä tietoa valitsemastasi talomallista tai kalustesisällöstä, joten tarkastuskuvat on hyvä ottaa mukaan Topi-myymälään. Tässä vaiheessa Topi-muutoskäsittelijä ei käsittele keittiön hinnoitteluun liittyviä tarjouksia.

Sinua palvelevat muuttovalmis muutostyöhenkilöt löydät täältä

tilauksesta kalustesuunnitteluun

Talotehdas lähettää kotisi kalustetilauksen Topille, kun rakennuslupakuvat ovat valmiit noin 7-12 viikkoa ennen talotoimitusta. Topi-kalustemyymälän muuttovalmis-asukasmuutoskäsittelijä ottaa sinuun yhteyttä muutoskäsittelyajan sopimiseksi. Topi-myymälässä voit tutustua ovimallivaihtoehtoihimme ja mallikeittiöihin muutosyhteyshenkilön kanssa. Topi-muutoskäsittelijän kanssa laadit yhdessä kotisi pohjaratkaisun mukaisesti muokatut kalustekuvat haluamallasi sisältötasolla sekä sovit muutokset ja niiden kustannukset. Kalustemuutoksille on määritetty sitova aikataulu, jotta voimme taata, että muutokset ehditään toteuttaa tehtaalla.

Jos lopullisessa kalustesuunnitteluvaiheessa haluat tehdä vielä LVIS/pohjakuvamuutoksia, täytyy suunnittelu keskeyttää hetkeksi ja se voi jatkua vasta, kun talotehtaalta on tullut uusi mitoitettu pohjakuva.

toimitus ja asennus

Topi-muutostyöhenkilö käy rakennustyömaalla tekemässä kalustettavien tilojen tarkistusmittauksen. Kalusteiden toimitusajankohta sovitaan talotehtaan kanssa ja kalusteiden kuljetus tapahtuu Topin tehtaan omalla kuljetuksella. Kalusteiden vastaanotto sovitaan työmaan edustajan kanssa. Kalusteet asennetaan Topin toimesta sovitussa aikataulussa.

asennuksen jälkeen

Onneksi olkoon uudesta kodistasi ja nyt sinulla on kotimaiset ja laadukkaat Topi-Keittiöiden kiintokalusteet kodissasi. Jos kuitenkin huomaat jotakin puutteita kalustetoimituksessa tai asennuksessa, olethan yhteydessä Topi talotehdasyhteyshenkilöön.

 

Vinkkejä uuden kodin keittiösuunnitteluun

Katso suunnitteluvinkit lapsiperheen keittiöön uudessa omakotitalossa. Upea musta keittiö, jossa puun sävyt tuovat lämpöä.