Topi-rahoitus - Keittiöremontin rahoitus - Topi-Keittiöt

Topi-rahoitus – maksa hankinnat erissä

Keittiöremontin hinta voi kerralla maksettuna kuormittaa taloutta. Sama pätee esimerkiksi kylpyhuoneremontin hintaan. Joskus kodin remontti ja kalusteiden hankinta osuu myös samaan ajankohtaan muiden suurten hankintojen kanssa. Lisäksi haluat ehkä pitää arjen budjetissa joustoa välttämällä isot kertamaksut. Topin asiakkaana keittiöremontin rahoitus talouteesi sopiviin maksueriin onnistuu. 

 

keittiöremontin rahoitus

Kun olet Topin asiakas, sinulla on mahdollisuus hakea keittiöremontin rahoitusta Nordea Suomi Finland Oy:ltä tai Santander Finance Oy:ltä. Nämä osamaksutavat sopivat yhtä hyvin myös esimerkiksi kodinhoitohuone- ja kylpyhuoneremontin rahoitukseksi. Rahoituksen avulla voit jakaa remonttisi maksut joustavasti sellaisiin eriin, jotka sopivat sinun talouteesi parhaiten. Tutustu Santander-rahoitukseen ja Nordean Joustoluottoon!

Santander – rahoitus

Santander Finance Oy:n rahoitusta voit hakea vaikka omalta kotisohvaltasi. Tutustu Santanderin rahoitusvaihtoehtoihin, ja hae esimerkiksi keittiöremontin rahoitus suoraan Topin verkkosivuilta.

Lue lisää Santander-rahoituksesta

Joustoluotto – Nordea Suomi rahoitus

Nordean Joustoluottoa voit hakea pankkisuhteestasi riippumatta. Vuosimaksuton rahoitus ei edellytä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia. Rahoitusta voit hakea kätevästi ostosten teon yhteydessä Joustoluottoa välittävästä Topi-myymälästä.

Lue lisää Joustoluotosta