Palvelut rakennusliikkeille - Projektimyynti - Topi-Keittiöt

rakennusliikkeille

Olemme vahvasti mukana rakennusliikekohteiden kalustemisessa ympäri Suomea. Olemme luotettava ja joustava kumppani, joka tekee sen mitä lupaa. Kokemuksemme suurista ja pienistä rakennusprojekteista on syntynyt pitkän toimintakaudemme aikana. Olemme kalustaneet suomalaisia koteja, päiväkoteja, hoivakoteja ja muita julkisia tiloja jo 80 vuoden ajan.

palvelut

Palveluihimme kuuluu kalustesuunnittelu, kalusteiden valmistus, kohteen mittaus ja kalusteiden toimitus sekä asennus. Suunnittelijamme ovat ammattitaitoisia ja hallitsevat suurienkin projektien kalustesuunnittelun yksityiskohtia unohtamatta.

Suunnittelussa voidaan ottaa huomioon esimerkiksi asunnon ostaneen asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Asunnon peruskalusteisiin on helppo tehdä muutoksia Topi-myymälässä, jossa asiakasta palvelee koulutettu ja ammattitaitoinen asukasmuutospalveluhenkilö.

Kalusteet valmistetaan kotimaisena laatutyötä omalla tehtaallamme Kalajoella ja kuljetetaan kohteeseen sovitusti ja ajallaan. Voimme toimittaa kalusteet myös asennettuna. Kun ammattitaitoiset asentajamme ovat asialla, kalusteet saadaan suuressakin kohteessa paikoilleen nopeasti ja tehokkaasti. Yritysmyynnissä ja rakennusliikekohteissa kalusteiden takuu on RYHTin mukainen 36kk.

 

lisäpalvelut

Topilta saatte kätevästi tilattua oheistuotteina myös altaat, kivitasot ja peililiukuovet, jolloin ne sopivat kalusteisiin saumattomasti.

Tutustu oheistuotetoimittajiimme tästä

asukasmuutostyöpalvelut Topi-myymälöissä

Oletko ostanut rakenteilla olevasta kerrostalosta tai rivitalosta asunnon? Haluatko tehdä muutoksia rakennuttajan suunnittelemiin peruskalusteisiin? Tutustu Topin asukasmuutostyöpalveluihin tästä linkistä.

Jos haluat remontoida jo valmistuneen asunnon kalusteita, olethan suoraan yhteydessä lähimpään Topi-myymälääsi. Muistathan varata veloituksettoman suunnitteluajan myymälään, jolloin saat henkilökohtaista palvelua jonottamatta. 

Topin aineistopankki

Topin aineistopankista Jemmasta löydät logomme ja tuotekuvamme.

Jemmaan pääset täältä