Topin palvelut rakennusliikkeille

Olemme vahvasti mukana rakennusliikekohteiden kalustemisessa ympäri Suomea. Olemme luotettava ja joustava kumppani, joka tekee sen mitä lupaa. Kokemuksemme suurista ja pienistä rakennusprojekteista on syntynyt pitkän toimintakaudemme aikana.

Palveluihimme kuuluu

  • kalusteiden tarjouslaskenta
  • kalusteiden suunnittelu
  • kohteen tarkistusmittaus
  • vakiokalusteiden muutokset
  • kalusteiden valmistus ja toimitus
  • asennus

 

 

 

 

Tarjouslaskenta

Rakennusprojektin kalustaminen alkaa kalusteiden tarjouslaskennasta. Otamme tarjouspyynnöt vastaan sähköpostilla ja toimitamme kalustetarjouksen viimeistään kahden viikon sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Tarjous käydään yhdessä läpi aluepäällikkömme kanssa, joka myös kertoo Topin erilaisista materiaalivaihtoehdoista.

Lähetä kalusteiden tarjouspyyntö

Kalusteiden suunnittelu ja rakennuskohteen mittaus

Hyväksytty kalustetarjous siirtyy suunnittelijamme pöydälle, joka piirtää tarvittavat kalustekuvat. Suunnittelijamme ovat ammattitaitoisia ja hallitsevat suurienkin projektien kalustesuunnittelun yksityiskohtia unohtamatta. Kohteen rakennusvaiheessa Topi suorittaa tarkistusmittauksen kohteessa, jolloin varmistetaan että suunnitellut kalusteet sopivat sille varattuun tilaan.

Muutokset vakiokalusteisiin

Suunnittelussa voidaan ottaa huomioon esimerkiksi asunnon ostaneen asiakkaan omat toiveet ja tarpeet. Asunnon peruskalusteisiin on helppo tehdä muutoksia Topi-myymälässä, jossa asiakasta palvelee koulutettu ja ammattitaitoinen asukasmuutospalveluhenkilö.

Muutostyöpalvelut Topi-myymälöissä

Kalusteiden valmistus, toimitus ja asennus

Kalusteet valmistetaan kotimaisena laatutyötä omalla tehtaallamme Kalajoella ja kuljetetaan kohteeseen sovitusti ja ajallaan. Voimme toimittaa kalusteet myös asennettuna. Kun ammattitaitoiset asentajamme ovat asialla, kalusteet saadaan suuressakin kohteessa paikoilleen nopeasti ja tehokkaasti. Yritysmyynnissä ja rakennusliikekohteissa kalusteiden takuu on RYHTin mukainen 36kk.

Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään aluepäällikköön ja kysy lisää.

Projektimyynnin yhteystiedot