kesytä kodin kaaos - Topi-Keittiöt

kesytä kodin kaaos – tutustu Topin säilytysratkaisuihin

Arkinen aherrus usein keskittyy keittiöön, mutta sujuvuutta siivoukseen ja vaatehuoltoon tarvitaan myös, jotta kotityöt hoituisivat helposti ja nopeasti ilman turhaa tuskailua. Kotitöihin tarttuminen on paljon mukavampaa, kun tarvikkeet ja välineet ovat hyvässä järjestyksessä ja sopivasti käden ulottuvilla.

Hyvin suunnitellut tilat ja toimivat sekä kauniit ja käyttäjänsä näköiset kaapistot ja komerot lisäävät viihtyvyyttä. Valitse kaappeihin ja komeroihin ovet ja vetimet laajasta mallistostamme sekä arkea helpottavat korit, mekanismit ja muut sisustarvikkeet.

Varaa aika lähimpään Topi-myymälään ja alotetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään, jotta selviät voittajana kodin kaaoksesta.

kodinhoitohuone toimivaksi

Kodin pyykkihuolto on helppoa ja mukavaa, kun kodinhoitohuone on toimiva ja tehokas. Millaista kaappia tai laatikostoa puhtaille ja likaisille pyykeille, minne kodinkoneet ja pesuaineet, mihin ompelukone kannattaa sijottaa, tarvitaanko urheiluvälineille omat paikkansa… viisaita vastauksia ja apua kalusteiden suunnitteluun antaa asumisen ammattilainen Topi-myymälässä.

Käytännöllistä, toimivaa ja kaunista. Jokaisessa kodissa on erilaiset tarpeet pyykinhuollolle ja muille kodin toiminnoille. Topilta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeeseen. Topilta saat myös laadukkaat kodinkoneet. Katso lisää kodinhoitohuoneiden kuvia galleriastamme.

 

siivouskaappi siistiksi

Siivoamiseen iloa tuo toimiva siivouskaappi. Topi-siivouskaapissa on vakiona pesuaineille ja siivousvälineille kaksi liukuvaa laatikkoa, muuta järjestystä ylläpitävät lukollinen lääkekaappi sekä imurin letkuteline ja kätevä koukusto. Lisää komeroosi SISLX-mekanismi, niin saat laadukkaan liukuhyllyn imurille ja pientavaroille.

Kangaskoriin voit kerätä vaikkapa sanomalehtiä tai palautettavia muovipulloja. Lähde korin kanssa kierrätyspisteelle ja lopuksi pyyhkäise pinnoitettu sisäosa puhtaaksi.

Näppärät huopakorit pienten tavaroiden säilytykseen saat kolmessa koossa.

Kaikki hyvässä järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Imuri liukuu kiskoilla ulos kaapista ja pikkutavarat tulevat samalla kätevästi esille.

 

makkarin komerot mukavaksi käyttää

Ikäviä vaatekasoja makkarissa? Kun kaapistossa on riittävästi tilaa kaikelle, myös puolipitoisille, ei vaatteet ja asusteet kasaannu pitkin huonetta. Vaatteet pysyvät siisteinä henkareissaan paitakomeron vaatetangoilla sekä tukevissa ja laadukkaissa tarvikekoreissa ja pehmeissä huopakoreissa. Kaapin pohjalle voit lisätä myös huopamaton mm. kenkiä varten. Siistiä ja mukavaa!

Paitakaapit kaksine tankoineen sekä monenlaiset ulosvedettävät korit ja niihin saatavat jakajat helpottavat vatteiden pitämistä hyvässä järjestyksessä. Myös huopakorit ja pohjamatot ovat hyvät mutta hiljaiset apurit. Katso lisää makuuhuoneiden kuvia galleriastamme.

 

eteinen on kodin käyntikortti

Kun astut sisään kodin ovesta, tervehtii ensimmäisenä eteinen komeroineen. Hyvän ensivaikutelman antamiseen on Topilla monta hyvää vaihtoehtoa ovellisista komeroista liukuovikaapistoihin. Räätälöi komeroiden sisäosat mieleiseksesi mekanismeilla, koreilla ja muilla tarvikkeilla.

Jokaisen kodin eteinen on omanlaisensa ja jokaiseen löytyy sopivat kaapit tai komerot Topilta. Katso lisää eteisten kuvia galleriastamme.

Lue kesytä kodin kaaos -esitettämme.

Lue Topin suunnittelijan vinkit säilytysratkaisujen suunnitteluun sivustolta anna.fi ja osallistu samalla kilpailuun!
Voit voittaa 500€ lahjakortin Topi-myymälään.