”Rakennusliikkeet luottavat kokeneeseen kotimaiseen”

Topi kalusti Naantalin vuokratalojen rakennuttaman asuntomessukohteen nro 1, joka käsittää neljä kompaktia paritaloa.

Topi-Keittiöiden aluepäällikkö Kari Airu kertoo, että projektimyynnissä Topi tarjoaa kalusteiden ovimallit ja muut materiaalit rakennusliikkeen tarjouspyynnössä olevien arkkitehtikaavioiden mukaan. Kaupan sopimisen jälkeen materiaalit hyväksytetään vielä kohteen tilaajalla.

– Sitten toteutetaan tilaajan ja asukkaiden muutostoiveet. Jotkut asiat saattavat olla heille erityisen tärkeitä ja usein pystymmekin tarjoamaan jopa alkuperäistä toivetta paremman ratkaisun.

Tunnettu ja luotettu kotimainen toimija

Topin vahvuuksia projektimyynnissä on kymmenien vuosien aikana kertynyt kokemus ja hyvä maine. Kotimaisen tehtaan toimitusvarmuutta on kiitetty.

– Uuden asiakkaan kanssa jutellessa puhumme aina Topin tarinasta kotimaisena perheyrityksenä. Olen itse ollut firmassa töissä 32 vuotta, ehkä sekin kertoo jotain ylpeydestä, jota yritystä ja toimintaamme kohtaan tunnen.

Topin vahvuuksiin kuuluu myös hyvä ja kattava verkosto asukasmuutoksien tekemiseen.

–  Isoimmilla paikkakunnilla on oma asukasmuutosvastaava pelkästään rakennusliikekohteiden asukasmuutoksia varten.

”Rakennusliikkeet panostavat keittiön toimivuuteen ja designiin”

Aiemmin rakennusliikkeiden kohteet erosivat kalusteiltaan selvästi kuluttaja-asiakkaiden omista kohteista, tarjoten lähinnä perusratkaisuja. Tampereen ja Turun alueella myyntiä johtava Airu kertoo, että kasvukeskusten laadukkaisiin ja hintaviin asuntoihin valikoituvat nyt parhaat materiaalit ja ratkaisut. Asukkaat vaativat entistä enemmän laatua.

– Keittiöt ovat nykyään yhä kalustemaisempia ja myös rakennusliikkeet panostavat kalusteiden toimivuuteen ja designiin. Ovet tilataan hidastimilla, kodinkoneet ovat integroituja. Ovet ovat usein laadukasta ja kestävää mikrolaminaattia. Pidän sitä jopa maalattuja ovia parempana materiaalina, koska se ei naarmuunnu.

 

Lue lisää projektimyynnistä

Naantalin asuntomessukohteessa 1 on panostettu ekologisuuteen. Autokatoksissa on viherkatot ja asunnoilla on käytössään sähköauton latauspiste. Lämmitys toimii maalämmöllä ja aurinkoenergialla. Jätteiden lajittelun helppous on otettu huomioon kalusteratkaisuissa.

– Asukkaat haluavat asuntoihin toimivat ratkaisut kierrätykseen ja se on huomioitu myös tässä kohteessa. Lajittelukeskukseen kuuluu 4 erilaista astiaa.

Tutustu Topin tapaan toimia

Topi-kalusteet omaankin kerrostalokotiin

Airun oma perhe muuttaa helmikuussa 2023 valmistuvaan kerrostaloasuntoon, jossa kalusteet ovat tietysti Topin valikoimaa. Perheen kokkina Airu kertoo valinneensa keittiöön jo aiemmassa kodissa hyväksi havaittuja kalusteratkaisuja.

– Keittiöön tulee komposiittitaso, kaapistot nosto-ovilla sekä oma suosikkini, sähkökäyttöinen roskakori. Se on erityisen kätevä, kun kädet ovat ruokaa laittaessa täynnä. Se avautuu jalalla painamalla ja sulkeutuu sähkömoottorin avulla. Pieni kustannus, mutta iso helpotus arkeen.

Ajan mukaisesti Airujen keittiö on olohuoneen kanssa yhtenäistä tilaa.

– Värimaailman valitsemme vaimon kanssa yhdessä.

Tilaa Topin kotikirja!

Tutustu Eloa 2022 -mallistoon

Katso lisää

Tutustu Eloa 2022 -mallistoon

Katso lisää