Uudistunut Oulun Topi-Keittiöt

Topin Oulun myymälän asiantuntijat Jaana, Pirjo ja Susanna: ”Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!”

Topi-Keittiöiden Oulun myymälässä asiakkaita palvelee kolme kokenutta suunnittelun, kalustamisen ja remontoinnin asiantuntijaa. Heille asiakaskohtaamiset ja luovuus ovat työssä parasta.

Oulun Topi-tiimiin kuuluvat Pirjo Honkikangas, Jaana Mård ja Susanna Vartiainen. Jaanalla on artenomin koulutus muotoilulinjalta, Susanna on sisustus- ja kalustealan artesaani ja Pirjolla on sisustusrakentajan koulutus.

Pirjo toimii myös Oulun toimipisteen myymäläpäällikkönä. Hän on paikallisille asiakkaille tuttu kasvo jo vuosien takaa.
– Minulla tuli ikävä takaisin Topille! Tein muutaman vuoden taloushallintohommia muualla, mutta kaipasin takaisin luovaan suunnittelutyöhön ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Oulun tiimissä Pirjo suunnittelee paljon Topi Faceliftejä eli keittiön kevyttä uudistamista sekä huolehtii myymälän päivittäisestä pyörittämisestä. Sisustusrakentajan taustallaan hänellä on paljon kokemusta remonteista myös käytännön tasolla.

Jaanakin on Topin asiakkaille tuttu jo Kalajoen ja Tampereen myymälöistä. Kokenut suunnittelija palvelee kaikkia keittiön remontoinnista kiinnostuneita, olipa kyse isosta tai pienestä muutoksesta.

Susannan asiakkaita ovat paitsi yksityiset rakentajat ja remontoijat, myös rakennusliikkeet. Hän vastaa Pohjois-Suomen projektikohteiden suunnittelu- ja muutostöistä.
Merkittävänä isojen ja pienien kohteiden kalustajana Topi tekee Oulussakin yhteistyötä suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa erilaisissa projekteissa. Oulun myymälän palveluihin kuuluu luonnollisesti myös kalusteiden asennus.

Täältä löydät Oulun Topi-myymälän yhteystiedot

Oululaisille Topi on luotettava, paikallinen toimija

Pirjo kertoo, että Oulun myymälässä asioivat pitävät Kalajoelta kotoisin olevaa Topia omana, paikallisena kotien kiintokalustevalmistajanaan.
– Asiakkaat mieltävät Topin omaksi, läheltä tulevaksi keittiömerkikseen ja arvostavat sitä, että Topi on kotimainen perheyritys.

Oulun seudun asiakkaille on tyypillistä myös sukupolvien yli jatkuva uskollisuus Topi-Keittiöitä kohtaan. Omaa taloaan kalustava nuoripari on kasvanut Topin kalusteilla kalustetussa kodissa, tai muistaa jo isovanhempien luota tutun, hyväksi todetun merkin.

– Kuulen usein asiakkailta, että koska heidän mummulla ja papallaankin oli jo Topin kalusteet, he haluavat sellaiset itselleenkin. On jopa 30 vuotta sitten Topin kalusteet hankkineita, jotka haluavat uudistaa hyvin palvelleen keittiönsä tutulla merkillä.

Kiitosta laadukkaista ja toimivista keittiöistä

Oulun Topi-asiantuntijat saavat asiakkailta kiitosta toimivista suunnitteluratkaisuistaan ja kokonaisvaltaisesta palveluasenteestaan.

– Asiakkaat ovat kiittäneet, että keittiöstä tuli paitsi laadukas ja kaunis, myös tosi toimiva ja käytännöllinen.

Pirjo sanoo, että ihmisten kohtaaminen on työssä parasta. Hän palvelee mielellään henkilökohtaisesti ja kasvokkain alusta loppuun.

– Nykyisin suunnittelua voi tehdä helposti verkossakin ja videotapaamisilla. Me panostamme henkilökohtaiseen palveluun asiakkaan tarpeen mukaan myymälässä tai etänä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös kotikäynteihin.

Oulun myymälään tiimi toivottaakin lämpimästi tervetulleeksi niin vanhat tutut kuin uudetkin asiakkaat. Parhaillaan uudistuva keittiömyymälä sijaitsee osoitteessa Tyrnäväntie 12 ja on avoinna ma-pe klo 10-17.

Tilaa Topin uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista!

Tilaa uutiskirje!