Jouheva arki rakentuu pienistä ideoista

Saat kalusteet elämään.

Topi on kalajokinen kiintokalusteiden valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme kalusteita, jotka kestävät katseen ja elämää.

Uusia näkymiä kotiin ja keittiöön

Jouheva arki rakentuu pienistä ideoista. Ammenna siis inspiraatiota kauniin sujuvaan arkeen. Näet myös, kuinka pienistä ideoista kasvaa hiottuja suunnitelmia ja toteutuneita kalustehaaveita.

Joten, saisiko olla pieniä ideoita?

Oivallukset odottavat täällä

Haaveista totta huippueduin

Hio suurista kalustehaaveista täydellisiä suunnitelmia ja kruunaat kalustekokonaisuuden rahanarvoisilla eduilla laatutuotteista.

Hyödynnä Topi-edut

Vinkkejä keittiösuunnitteluun

Kokosimme avuksesi tietoa ja vinkkejä keittiön hintaan ja suunnitteluun liittyen.

Lue lisää keittiösuunnittelusta

Maarit Hurmerinta ja Janna valitsivat kotiinsa kotimaisen Topi-Keittiön

Vantaan Hiekkaharjuun keväällä nousseet uudet valkoiset kodit kätkevät sisäänsä kaksi samantapaista, mutta kuitenkin keskenään erilaista keittiötä.

Tutustu Maaritin ja Jannan keittiöihin.

Tutustu uuteen Poukamaan

Poukama-kokonaisuus on tuokiokuva elävästä rannikkoluonnosta. Sen inspiraationa ovat Vihaslahden poukaman sävyt: rahoittava, tyyni vesi, lintujen sulkapeite ja kesäisin laiduntavien lampaiden villa. Poukama on yhtä aikaa alkuvoimaisen eloisa ja maadoittava – niin kuin luonto itse.

Tutustu uuteen Poukamaan

Keittiö unelmiesi mukaan Topi-Keittiöiltä

Onko haaveissasi uusi keittiö tai suunnitteletko täydellistä keittiöremonttia? Topi-Keittiöt luo unelmasi eloon laadukkailla kotimaisilla keittiöillä ja yli 80-vuoden kokemuksella. Selaile upeaa keittiömallistoamme ja anna unelmiesi lentää. Haluatko nähdä valikoimamme livenä? Löydä lähin myymäläsi ja tule tutustumaan!

Varaa suunnitteluaika ammattilaiselle

Kun rakennat, remontoit tai pohdit muutostöitä uuteen asuntoon, Topi palvelee kalusteiden suunnittelusta niiden toimitukseen ja asennukseen saakka. Rahoituskin järjestyy!

Varaa suunnitteluaika

Tilaa Topin uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista!

Tilaa uutiskirje!

Topin myymälät palvelevat rakentajia, remontoijia ja rakennusliikkeitä ympäri Suomen.

Topin myymälät

Topin juuret ja tehdas ovat Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoella. Siellä valmistuvat tänäkin päivänä kaikki kalusteemme.

Katso yhteystiedot