Esitteet - Katso keittiöideat ja kylpyhuoneideat - Topi-Keittiöt

esitteet ja julkaisut

Topin esitteistä ja julkaisuista saat paljon yksityiskohtaista tietoa laadukkaista tuotteistamme. Esillä ovat koko keittiömallisto sekä muun muassa kylpyhuoneen mallit. Lisäksi tarjolla on muun muassa asennusohjeita sekä opastusta kalusteiden hoitoon ja huoltoon. Tällä sivulla voit selailla esitteitä virtuaalisesti tai ladata niitä omalle koneellesi pdf-tiedostoina. Pdf-tiedoston katselemiseen tarvitset Adoben Acrobat Reader -ohjelman. Mikäli sinulla ei ole ohjelmaa, voit noutaa sen tästä.

Ladattavat esitteet

 
Kotona koko Suomessa -julkaisu esittelee keittiömallistomme näyttävien kuvien kera.
Mallisto-esitteestä löydät kattavasti kaikki Topin ovimallit, työtasot, vetimet ja listamallit. Samoja kalusteita voidaan hyödyntää myös esimerkiksi kodinhoitohuoneessa. Nämä sekä muita esitteitä ja julkaisuja saat lähimmältä Topi-myyjältäsi. Ota yhteyttä myymälään!

Tule visiitille upeisiin Topi-koteihin.
Selaa Kotona koko Suomessa -esitettä.

Mistä rakentuu unelmiesi keittiö ja koti? Mallistosta löydät kaikki Topin ovimallit, vetimet, tasot, välitilat, listat sekä mitat unelmiesi toteuttamiseen. Lue Mallisto-esitettä.Rakennusliikkeille ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu Kumppanisi kalustamisessa -esite

 

Topin Tuoteluettelosta löydät kaikki Topin tuotteiden tuotetiedot, tietoja kalusteiden rakenteista ja mitoista yms. Lataa Topin Tuoteluettelo pdf:nä.

 

 

Topin kylpyhuonekalusteiden Tuoteluettelosta löydät kaikki Topin kylpyhuonekalusteiden tuotetiedot. Lataa Topin Tuoteluettelo pdf:nä.

 

Jos haluat asentaa Topilta tilaamasi kalusteet itse tai käyttää omaa asentajaa, lue koko Asennusohje huolellisesti läpi ennen kalusteasennuksen aloittamista.

 

 

Kalusteet säilyvät kauniina ja toimivina pidempään, kun niitä hoidetaan ja huolletaan oikein.
Lataa Topin kalusteiden hoito- ja huolto-ohjeet pdf:nä.

 

 

Lue Rakennusteollisuus RT:n julkaisemat rakennuspuusepäntuotteiden kuluttajakaupan yleiset sopimusehdot.