Esitteet ja julkaisut - Topi-Keittiöt

esitteet ja julkaisut

Tällä sivulla voit selailla esitteitä virtuaalisesti tai ladata niitä omalle koneellesi pdf-tiedostoina. Kotona koko Suomessa- ja Mallisto-esitteet sekä uusimman Kotisanomat-lehden sekä myös muita esitteitä ja julkaisuja saat lähimmältä Topi-myyjältäsi.

Pdf-tiedoston katselemiseen tarvitset Adoben Acrobat Reader -ohjelman. Mikäli sinulla ei ole ohjelmaa, voit noutaa sen tästä.

Tule visiitille upeisiin Topi-koteihin.
Selaa Kotona koko Suomessa -esitettä.

Mistä rakentuu unelmiesi keittiö ja koti? Mallistosta löydät kaikki Topin ovimallit, vetimet, tasot, välitilat, listat sekä mitat unelmiesi toteuttamiseen. Lue Mallisto-esitettä.

Topi Kotisanomat kertoo elämästä Topi-kodeissa,esitelee uusimpia kalustamisen trendejä ja topilaisia eri puolilta Suomea. Lue uusinta Kotisanomat-lehteä.

 

Topin Tuoteluettelosta löydät kaikki Topin tuotteiden tuotetiedot, tietoja kalusteiden rakenteista ja mitoista yms. Lataa Topin Tuoteluettelo pdf:nä.

 

 

Jos haluat asentaa Topilta tilaamasi kalusteet itse tai käyttää omaa asentajaa, lue koko Asennusohje huolellisesti läpi ennen kalusteasennuksen aloittamista.

 

 

Kalusteet säilyvät kauniina ja toimivina pidempään, kun niitä hoidetaan ja huolletaan oikein.
Lataa Topin kalusteiden hoito- ja huolto-ohjeet pdf:nä.

 

 

Lue Rakennusteollisuus RT:n julkaisemat rakennuspuusepäntuotteiden kuluttajakaupan yleiset sopimusehdot.Rakennusliikkeille ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu Kumppanisi kalustamisessa -esite