Keittiöt, keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet ja liukuovet - Topi-Keittiöt

Tutustu nyt upeaan uutuusmallistoomme!

Ota Topin Ideakartasto oppaaksesi värien, kuosien ja pintojen valintaan

kotona koko Suomessa

Topi-Keittiöt on valmistanut laadukkaita keittiöitä ja kalusteita Suomessa suomalaiseen makuun jo liki 80 vuotta. Topin laajasta mallistosta löytyy kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin niin rakentajalle kuin remontoijalle sekä kaikki palvelut myös rakennusliikkeille. Tyylikkäiden, toiminnallisten ja käytännöllisten kalusteratkaisujen lisäksi Topilta saa myös suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä mm. kodinkoneet, altaat ja hanat.

tule Topin Ideaviikolle 19.-26.1.2019

Juhlavuoden mallistossamme uudet upeat ovimallit, jopa 24 uutta laminaattisävyä sekä trendikäs vedinmallisto. Nyt nämä upeat uutuudet ovat esillä myymälöissämme, tule katsomaan ja ihastumaan.

Ideaviikolla Topi-myymälät avoinna myymälöiden omina aukioloaikoina ja lauantaina 19.1. ja 26.1 klo 10-14 sekä sunnuntaina 20.1. klo 12-16.

ideasta asennukseen

Haaveiletko remontista tai suunnitteletko uutta? Voi tutustua Topi-Keittiöiden tuotteisiin jotka koostuvat esimerkiksi ovista, työtasoista, ja vetimistä.
Olemme keränneet tuotteistamme Topin Ideakartaston joka koostuu yhdeksästä erilaisesta kokonaisuudesta.
Ideakartasto antaa apua suunnitteluun ja materiaalien yhdsitämiseen.
Voit tutustua myös valmistuneisiin Topi-koteihin ja nähdä millaisia persoonallisia kalustekokonaisuuksia asiakkaamme ovat valinneet.

Topi-Keittiöiden palvelut

Rakennatko uutta tai oletko ostanut tulevan kotisi muuttovalmiina? Topi-Keittiöt tarjoaa palveluita niin remontoijille kuin rakentajille. Saat kauttamme kalusteet koko kotiin olipa kotisi itse alusta loppuun rakennettu tai muuttovalmis talopaketti.

Topin Ideakartasto

Ota Topin Ideakartasto oppaaksesi kuvitteelliselle matkalle merenrannan maisemiin Kalajoen tunnetuimpiin paikkoihin ja kyliin. Ideakartastosta löytyy yhdeksän erilaista väri- ja muotokarttaa, joihin on valittu väreiltään, muodoiltaan ja tyyliltään yhteensopivia tuotteita mm. ovimalleista, vetimistä, tasoista ja välitiloista. Käytä tätä kartastoa inspiraatiosi lähteenä ja helpottamaan Topi-malliston värien ja kuosien yhdistämistä.

Tutustu Topin Ideakartastoon tästä