Kokonaisuutena kotoisa ja kaunis - Topi-Keittiöt

valoisa ilme, romanttinen tunnelma

Rauhallinen omakotitaloalue lähellä Raision keskustaa. Täältä löytyy hiljattain remontoitu, 40-vuotias Topi-koti. ”Talomme tosiaan on rakennettu jo vuonna 1978, mutta esimerkiksi keittiöremontti valmistui syksyllä 2017, Elina Liukas esittelee. Elinan ja miehensä Jukan lisäksi tässä kodissa asustaa kaksi kaunista brittikissaa – Hertta ja Tuure.

Topi ehdoton ykkösvalinta

Viime syksynä valmistunut keittiö on kokonaan Topin käsialaa. ”Topin kalusteet ovat vertailumme mukaan ehdottomasti parhaat ja keittiön lisäksi meillä on kodinhoitohuoneessa Topilta jo aikaisemmin hankittu liukuovikaapisto”. ”Katselimme eri mallivaihtoehtoja Turun myymälässä ja valitsimme niistä meitä miellyttävän keittiökokonaisuuden”, Liukkaan pariskunta kertoo. 

Uuteen keittiöön he valitsivat yksimielisesti mattavalkoiset Hella-ovet sekä tammikuvioiset laminaattityötasot. Kokonaisuus on kotoisa ja kaunis. Tyylikäs lisä keittiön ilmeeseen ovat himmeästi hohtavat messinkiset yksityiskohdat, kuten välitilan upeat mosaiikkilaatat ja ruokapöydän yläpuolella riippuva komea valaisin.

Täysi palvelu Turun Topi-myymälästä

”Tämä keittiömme on ihastuttavan valoisa. Parasta on työtasojen lisääntynyt määräentiseen verrattuna, sekä saareke ja myös lasiovin varustettu vitriini. Itse asiassa KAIKKI on ihan parasta”, Elina summaa tyytyväisenä esitellessään keittiön jännää lisäelemettiä – ylös kulmaukseen sijoitettua televisiota. Kodin sisustustyyliä hän kuvailee kokonaisuudessaan suhteellisen perinteiseksi, osin jopa maalaisromanttiseksi. Tähän kotoisaan kokonaisuuteen Topin Hella-ovimalli istuukin saumattomasti. Liukkaiden keittiöremontin suunnitteli Turun Topi-kauppias Mari Tamminen. ”Esitimme toivomuksemme ja hän suunnitteli todella ammattitaitoisesti uuden keittiömme muodon sekä käytännön ratkaisut. ”Topin luottoasentaja Antti asensi keittiömme, sekä ensin myös purki vanhan keittiön pois uuden tieltä”.