Oheistuotteet | Kivitasot, kodinkoneet, liukuovet - Topi-Keittiöt

oheistuotteet

Keittiösuunnitteluun sekä kodinhoitohuoneen suunnitteluun kuuluvat olennaisena osana tietyt tuotteet, kuten ovimallit ja vetimet, sekä myös kodinkoneet ja muut oheistuotteet. Kaikki kodinhoitohuoneen ja keittiön kalusteet sekä myös kodinkoneet saat hankittua Topi-Keittiöiden laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta!

Kivitaso on kestävä, naarmuuntumaton ja helppohoitoinen työtaso niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen. Topi-Keittiöiden kivitasojen valikoimaan kuuluu monipuolisesti erilaisia näyttäviä sävyjä ja kuvioita. Meiltä saat laadukkaat luonnonkivitasot ja kotimaiset kivitasot sekä Silestone- ja Dekton-kvartsitasot.

Liukuovet ovat moneen kodin huoneeseen sopiva tyylikäs ja yhtenäinen ratkaisu. Niiden taakse saa piilotettua niin vaatteita, kenkiä ja takkeja tai vaikkapa kodinkoneet. Katso upeat oheistuotteemme, ja varaa ilmainen aika keittiösuunnitteluun tai kodinhoitohuoneen suunnitteluun lähimmästä myymälästäsi!

Topin kivitasomallisto

Topin kivitasomallistossa on suomalaisten graniittien rinnalla kansainväliset suosikit. Tarjolla on 50 toinen toisistaan upeampaa luonnonkivi-, kvartsi- ja sintrattua täyskvartsitasoa. Vaihtoehtoja löytyy luonnollisista sävyistä pitäville kuin myös rohkeita valintoja haluaville sisustajille.

Tutustu Topin kivitasomallistoon

kodinkoneet

Teemme yhteistyötä AEG:n. Electroluxin ja Mielen kanssa. Voit tilata uudet kodinkoneet helposti kalustetilauksesi yhteydessä. Uuden laitteet toimitetaan sinulle suoraan kotiin erillisellä kuljetuksella. Hyvät ja laadukkaat kodinkoneet kruunaavat kotisi ja helpottavat arkeasi.

Tutustu kodinkonemerkkeihin

liukuovet

Saat Topi-Keittiöiltä myös liukuoviratkaisuja koko kotiin. Haluatko sijoittaa komeroita keittiöön ehtenäisien ovien taakse tai piilottaa pyykkikoneen ja kuivausrummun kodinhoitohuoneessa. Ratkaisusi on vaivattomat ja vähän tilaa vievät liukuovet. Voit valita erilaisia kehys ja ovien täyttömateriaaleja. Ovien tilaaminen onnistuu helposti Topi-myymälässä ja ovet toimitetaan suoraan kotiisi.

Tutustu laajaan liukuovimallistoon