Työtasot - Pöytätasot laajalla valikoimalla - Topi-Keittiöt

työtasot

Työtaso eli pöytätaso on huoneen tärkeää työskentely- ja säilytystilaa. Keittiön työtaso toimii muun muassa ruuanvalmistuspaikkana, ja kylpyhuoneen pöytätasolla säilytetään purkit, pyyhkeet, meikit ja muut tarvikkeet. Pöytätasot vaikuttavat merkittävästi koko tilan ulkonäköön, ja niillä voi luoda toivomaansa tyyliä yhdessä kaapinovien ja niiden vetimien kanssa. Topi-Keittiöiden mallistosta löydät keittiötasot ja muut työtasot kodin huoneisiin runsaalla valikoimalla. 

Esimerkiksi keittiön pöytätaso kannattaa valita sekä tyylin, värin että materiaalin käyttöominaisuuksien mukaan. Keittiötason tulee kestää jokapäiväistä ja monipuolista käyttöä. Voit valita kotiisi vaikkapa yksivärisen ja siistin laminaattitason. Massiivipuutasossa on kaunis puinen kuvio. Kivitaso on naarmuuntumaton ja helppohoitoinen valinta. Katso mallit keittiöön, kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen, ja ota yhteyttä lähimpään Topi-myymälääsi! Tarjoamme palvelua myös etänä

Kuvaa klikkaamalla näet pöytätason materiaalin lisätiedot. Kaikki laminaatti-, massiivipuu- ja kivitasojen mallipalat löydät myös Topi-myymälöistä.

laminaattitasot

yksiväriset

kivi-, hiekka - ja betonikuvio

puu- ja lankkukuvio

laminaattitasojen reunamallit

massiivipuutasot