Miksi valita Topi-Keittiöt - Topi-Keittiöt

miksi Topi?

mallisto

Topi-Keittiöiden mallisto on laaja ja täynnä mahdollisuuksia. Pystymme vastaamaan trenditietoisen sisustajan kuin ajattomuutta vaativan rakentajan tarpeisiin. Mallistomme avulla voit luoda persoonallisia kalustevalintoja, olipa kalustettava kohde valmistalopaketti, rakennusliikkeen valmistama kerrostalo asunto tai omin käsin rakennettu kesämökki.

Ovimalleja on käytössäsi yli 50 erilaista ja niiden värivaihtoehtoja yli 500 kappaletta. Mallistoomme kuuluu lisäksi yli 30 laminaattimallia ja 50 kivitasomallia, sekä yli sata erilaista vedintä eli lukuisa määrä vaihtoehtoja kotisi kalustamiseen. Mallistomme on jaettu eri hintaryhmiin, jolloin pystyt jo suunnitteluvaiheessa miettimään sinulle sopivia materiaaleja.

Tutustu tästä Topi-Keittiöiden mallistoon

suunnittelu

Voit luottaa Topi-Keitttiöiden kalustesuunnitteluun, koska suunnittelijamme ovat koulutettuja ja alansa ammattilaisia. He osaavat kuunnella ja huomioida toiveesi sekä ehdottaa jotakin uutta. Palvelemme laajasti eri asiakasryhmiä Topi-myymälöissämme. Valmistalopakettien asiakkaat voivat tehdä muutoksia vakiokalusteisiin, kuten myös rakennusliikkeeltä asunnon ostaneet asiakkaat. Lisäksi Topi-myymälöissä vierailee remontoijia ja pitkästä tavarasta rakentavia asiakkaita.

Ammattirakentamisessa suunnittelijamme palvelevat niin pieniä kuin suuriakin rakennusliikkeitä. Olemme vuosien varrella saaneet kalustaa kouluja, päiväkoteja, ravintoloita ja muita julkisia kohteita. Eli Topi-Keittiöiden suunnittelemia kalusteita on mukana arjessasi sellaisissakin paikoissa, joita et edes itse välttämättä huomaa. Me haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista kalustesuunnittelua ja kehittää itseämme aina vain paremmiksi. 

Sinua palvelevat suunnittelijamme Topi-myymälöissä

kotimaisuus

Topi-Keittiöt on kotona koko Suomessa. Olemme kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Kalajoella. Tuotanto on juurillaan eli toimii samalla paikkakunnalla kuin jo yrityksen alkuaikona 1939. Topi-Keittiöt on perheyritys, jonka omistajana on Ojalan suku. Yrityksen toiminnassa on sukua mukana jo neljännessä sukupolvessa. Topi-Keittiöt on myös merkittävä työllistäjä Kalajoella ja tuo työpaikkoja myös muualle Suomeen.

Haluamme vaalia perinteisiä puusepän taitoja yhdistettynä nykytekniikkaan ja tuotantoon. Kotimaisesta valmistuksesta Topi-Keittiöt on saanut Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin sekä kotimaisesta suunnittelusta Design from Finland-merkin. Näiden meriittien saaminen on ollut meille kunnia asia ja haluammekin jatkossa jatkaa tätä kotimaisen työn vaalimista.

Katso tästä mitä Avainlippu merkitsee Topi-Keittiöille
Topi-Keittiöt ja Design from Finland-merkki

laatu

Valmistamme laadukkaita kiintokalusteita koko kotiin. Tuotteemme kestävät aikaa ja kulutusta sekä ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Tuotteissamme laatu näkyy monin eri tavoin, usein pieninä yksityiskohtina. Esimerkiksi laminaattityötasoissamme on kahden millimetrin vahvuinen ABS-reunanauhoitus, joka on luja ja laadukas. Työtason reunat kestävät kulutusta hyvän reunanauhoituksen ansiosta. Hyllynkannakkeet on Topi-Keittiöiden oman tuotekehityksen tulosta. Ne pysyvät hyvin paikallaan kaapin rungossa ja kannattelevat hyllyjä tukevasti.

Seuraamme tuotteidemme valmistusta tarkasti ja laatuvaatimuksemme ovat korkeat. Kalusteemme valmistetaan ja lastataan kuljetusautoon kuivissa sisätiloissa, jolloin sään vaihtelut eivät vaikuta kalusteisiin valmistusvaiheessa. Rungot toimitetaan asiakkaillemme kasattuna, mikä nopeuttaa loppuasennusta. Kalusteemme pakataan ja suojataan niin että ne on turvallista kuljettaa asennuspaikalle.

 

henkilöitä malliston takaa

Topin mallisto on laaja ja monipuolinen sekä tarjoaa ajatonta kauneutta mutta myös viimeisimpiä trendejä. Me Topilla seuraamme aikaamme ja alan vaihtuvia suuntauksia. Pyrimme vastaavaan käyttäjien tarpeisiin ajan hengessä. Tutustu henkilöihin, jotka ovat olleet mukana luomassa Topin runsasta mallistoa.


Lue lisää henkilöistä mallistojen takaa