Monta hyvää syytä valita Topi - Topi-Keittiöt

miksi Topi?

On monta hyvää syytä valita Topi-Keittiöt. Topin mallisto on trendikäs ja monipuolinen. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme laatuun. Lisäksi Topin kotimainen keittiö on Avainlippu-tuote. Keittiön suunnittelun hoitavat asiantuntevat suunnittelijamme. Palvelemme myös ammattirakentajia. Lue lisää siitä, miksi Topi-Keittiöt on hyvä valinta!
 

monipuolinen mallisto

Topi-Keittiöiden mallisto on laaja ja täynnä mahdollisuuksia. Pystymme vastaamaan niin trenditietoisen sisustajan kuin ajattomuutta vaativan rakentajan tarpeisiin. Mallistomme avulla voit luoda persoonallisia kalustevalintoja, olipa kalustettava kohde valmistalopaketti, rakennusliikkeen valmistama kerrostaloasunto tai omin käsin rakennettu kesämökki.

Topin malliston upeat ovimallit sopivat yhtä lailla kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja muihin kodin tiloihin. Ovimalleja on käytössäsi yli 50 erilaista, ja niiden värivaihtoehtoja on yli 500 kappaletta. Mallistoomme kuuluu lisäksi yli 30 laminaattimallia ja 50 kivitasomallia. Vetimiä on yli sata erilaista, eli sinulla on lukuisa määrä vaihtoehtoja kotisi kalustamiseen. Mallistomme on jaettu eri hintaryhmiin, joten pystyt jo suunnitteluvaiheessa miettimään sinulle sopivia materiaaleja.

Tutustu tästä Topi-Keittiöiden mallistoon

ammattitaitoinen suunnittelu

Keittiön suunnittelu tai vaikkapa kylpyhuonesuunnittelu on tärkeää hoitaa asiantuntevasti. Topi-Keittiöiden kalustesuunnitteluun voit luottaa, sillä suunnittelijamme ovat koulutettuja alansa ammattilaisia. He osaavat kuunnella ja huomioida toiveesi sekä ehdottaa jotain uutta. Palvelemme laajasti eri asiakasryhmiä Topi-myymälöissämme. Valmistalopakettien asiakkaat voivat tehdä muutoksia vakiokalusteisiin, kuten myös rakennusliikkeeltä asunnon ostaneet asiakkaat. Lisäksi Topi-myymälöissä vierailee remontoijia ja pitkästä tavarasta rakentavia asiakkaita.

Ammattirakentamisessa suunnittelijamme palvelevat niin pieniä kuin suuriakin rakennusliikkeitä. Olemme vuosien varrella saaneet kalustaa kouluja, päiväkoteja ja muita julkisia kohteita. Topi-Keittiöiden suunnittelemia kalusteita on siis mukana arjessasi sellaisissakin paikoissa, joita et edes itse välttämättä huomaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista kalustesuunnittelua ja kehittää itseämme aina vain paremmiksi osaajiksi.

Sinua palvelevat suunnittelijamme Topi-myymälöissä

kotimaiset tuotteet

Topi-Keittiöt on kotona koko Suomessa. Olemme kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Kalajoella. Tuotanto on juurillaan eli toimii samalla paikkakunnalla kuin yrityksen alkuaikona vuonna 1939. Topi-Keittiöt on perheyritys, jonka omistajana on Ojalan suku. Sukua on mukana yrityksen toiminnassa jo neljännessä sukupolvessa. Topi-Keittiöt on merkittävä työllistäjä Kalajoella ja luo työpaikkoja myös muualle Suomeen.

Haluamme vaalia perinteisiä puusepän taitoja yhdistettynä nykytekniikkaan ja tuotantoon. Kotimaisesta valmistuksesta Topi-Keittiöt on saanut Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin sekä kotimaisesta suunnittelusta Design from Finland -merkin. Näiden meriittien saaminen on ollut meille kunnia-asia, ja haluammekin jatkossa jatkaa tätä kotimaisen työn vaalimista. Topilta löydät näin ollen tulevaisuudessakin aidosti kotimaiset keittiöt.

Katso tästä mitä Avainlippu merkitsee Topi-Keittiöille

Topi-Keittiöt ja Design from Finland -merkki

korkea laatu

Valmistamme laadukkaita kiintokalusteita koko kotiin. Tuotteemme kestävät aikaa ja kulutusta sekä ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Tuotteissamme laatu näkyy monin eri tavoin, usein pieninä yksityiskohtina. Esimerkiksi laminaattityötasoissamme on kahden millimetrin vahvuinen ABS-reunanauhoitus, joka on luja ja laadukas. Työtason reunat kestävät kulutusta hyvän reunanauhoituksen ansiosta. Hyllynkannakkeet ovat Topi-Keittiöiden oman tuotekehityksen tulosta. Ne pysyvät hyvin paikallaan kaapin rungossa ja kannattelevat hyllyjä tukevasti.

Seuraamme tuotteidemme valmistusta tarkasti, ja laatuvaatimuksemme ovat korkeat. Kalusteemme valmistetaan ja lastataan kuljetusautoon kuivissa sisätiloissa, jolloin sään vaihtelut eivät vaikuta kalusteisiin valmistusvaiheessa. Rungot toimitetaan asiakkaillemme kasattuina, mikä nopeuttaa loppuasennusta. Kalusteemme pakataan ja suojataan niin, että ne on turvallista kuljettaa asennuspaikalle.

osaavat henkilöt malliston takana

Topin mallisto on laaja ja monipuolinen. Se tarjoaa sekä ajatonta kauneutta että myös viimeisimpiä trendejä. Me Topilla seuraamme aikaamme ja alan vaihtuvia suuntauksia. Pyrimme vastaamaan käyttäjien tarpeisiin ajan hengessä. Tutustu henkilöihin, jotka ovat olleet mukana luomassa Topin runsasta mallistoa.

Lue henkilöistä mallistojen takaa