Keittiöremontti onnistuu ammattilaisten kanssa Jyväskylän Topi-Keittiöillä

Keittiöremontti ja uuden kodin kiintokalusteiden suunnittelu sekä toteutus, ovat Topi-Keittiöt Jyväskylän arkea. Jyväskylän myymälässä kauppias Aleksi Honkanen on toiminut yrittäjänä jo 20 vuotta. Keittiösuunnittelun ammattilainen on suunnitellut vuosien varrella lukuisia keittiöitä ja saanut olla mukana erilaisissa rakennusprojekteissa.

”Keittiösuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Käymme yhdessä läpi asiat mitä halutaan uuteen keittiöön, mutta myös ne asiat, jotka eivät toimi tällä hetkellä. Kalusteet suunnitellaan aina asiakkaalle hänen tarpeidensa mukaan ja minun tehtäväni on myös katsoa, että suunnitelmat ovat käytännölliset. Tähän tehtävään harjaantuu vuosien kokemuksella.” kertoo kauppias Aleksi Honkanen.

Kokonaisvaltaista kotien suunnittelua

Jyväskylän Topilla työskentelee myös sisustussuunnittelija Sari Räsänen, joka suunnittelee mielellään koko kodin remontteja, joissa lähdetään liikkeelle sisustuksesta ja sen myötä uusitaan myös kodin kiintokalusteet. Sarilla on kokemusta erilaisista sisustus- ja kalustusprojekteista niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

”Topin kalusteilla on ihana suunnitella uusia keittiöitä. Laaja valikoima värejä ja materiaaleja takaa sen, että erilaiset sisustustyylit onnistuvat helposti. Kotimaisuus ja esimerkiksi M1-laatuluokan materiaalit ovat suosittuja.”
kertoo Sari.

Kokemusta keittiöasennuksesta

Antti Tanhuala tuntee Topin kalusteet tarkasti, koska hän on aikaisemmin ollut Topin kalusteiden asentaja. Asentajana Antti toimii vieläkin, mutta sen ohessa myös suunnittelee kalustekokonaisuuksia.

”Kun kalusteita on useamman vuoden asentanut, siihen on tullut rutiinia, mikä säästää aikaa. Suosittelenkin miettimään missä kohtaa keittiöremonttia alkaa säästämään ja toivon ettei se olisi asennus. Keittiökaappien asentamisessa pitää ottaa monta asiaa huomioon ja kokemuksesta on etua. Pahinta on, että kokematon asentaja saattaa tietämättömyydellään rikkoa uusia kalusteita tai sitten asentamisen kulut nousevat tuntien edetessä.”
neuvoo Antti.

Projektirakentamisen osaamista Jyväskylässä

Jyväskylän Topi-myymälästä löytyy kauppiaan lisäksi myös toinen kalustealan konkari. Tuija Väisänen on palvellut Jyväskylän seudun rakennusliikkeitä ja heidän asiakkaitaan jo 20 vuoden ajan. Tuijan käsien läpi ovat kulkeneet tuhansien kerrostalokotien keittiökuvat ja hänen tehtävänsä on katsoa asiakkaan kanssa mahdolliset muutokset rakennusliikkeen valitsemiin vakiokalusteisiin. Tuijan positiivinen asenne ja hersyvä nauru ovat tärkeä osa Jyväskylän myymälän arkea.

”Moneen ihanaan kotiin olen saanut suunnitella erilaisia kalustekokonaisuuksia. Asiakkaat haluavat kodeistaan omannäköisiä ja sisustusmakuja on monenlaisia. On hienoa, että asunnon ostanut asiakas voi vielä vaikuttaa tulevan kotinsa materiaaleihin ja tyyliin, jos on vain tarpeeksi ajoissa liikkeellä. Yhdessä voimme hyödyntää Topin laajan malliston.” kertoo Tuija.

Topi-Keittiöt kalustaa koko kodin

Topi-Keittiöt valmistaa kalusteensa kotimaisena laatutyönä Kalajoella omalla tehtaallaan. Vuosittain Topi kalustaa noin 8 000 kotia ja Topi tekee kiintokalusteita kaikkiin kodin tiloihin.

Seppälän alueella sijaitseva Topi-Keittiöiden Jyväskylän myymälä, on uudistunut talven 2023 aikana. Upeisiin uusiin mallikeittiöihin pääsee tutustumaan osoitteessa Ahjokatu 14. Topi-Keittiöt Jyväskylä palvelee rakentajia ja remontoijia sekä ammattirakentajia.

 

 

Tutustu Topi-Keittiöt Jyväskylään

Topi-Keittiöt Jyväskylä

Ahjokatu 14
40320, Jyväskylä

020 7343 960

Tiedot

Keittiöremontti haaveissa?

Jos haaveilet keittiöremontista tai rakennat uutta kotia, tervetuloa Jyväskylän Topi-myymälään tutustumaan mallistoomme. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin sovitaan tapaaminen myymälään.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa Topin uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista!

Tilaa uutiskirje!