Topin päivä 2.11.

Topi on kotimainen kiintokalusteiden valmistaja, jolla on yli 80 vuoden kokemus kotien kalustamisesta. Suunnittelijamme Topi-myymälöissä ovat alansa ammattilaisia. Rakennus- ja remonttiprojektit onnistuvat turvallisesti, kun sen toteuttaa Topin ammattilaisten kanssa.

Topi-suunnittelijat osaavat ottaa huomioon kalustesuunnittelussa mahdolliset yllätykset ja ratkaista eteen tulevat haasteet. Kun vielä valitset projektiisi Topin valtuuttaman asentajan, onnistuu lopputulos helposti ja laadukkaasti.

Avainlippu kotimaisesta suunnittelupalvelusta

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Topin 14 myymälälle Avainlippu -merkin käyttöoikeuden kotimaisesta suunnittelupalvelusta. Topin kotimaisilla kalusteilla on ollut Avainlippu jo pitkään ja nyt myös Topin suunnittelupalvelut saavat merkin käyttöoikeiden.

”Suunnittelun osuus esimerkiksi keittiöremontissa on merkittävä, koska harva ostaa kokonaista keittiötä ilman asiantuntevaa suunnittelua. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä merkin käyttöoikeus on tärkeä asia myymäläverkostollemme ja lisää kotimaisen työn tunnettuutta”, kertoo Topi-Keittiöiden myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors.

Lue miksi kannattaa valita Topi?

Topin palvelut rakentajalle ja remontoijalle

Topi suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kalusteita, jotka kestävät aikaa ja elämää. Tarjoamme palveluitamme niin kodin rakentajille kuin remontoijille. Valmistamme kotimaiset kalusteet keittiöihin, kodinhoitohuoneisiin, kylpyhuoneisiin ja eteisiin. Kauttamme saat myös makuuhuoneen säilytysratkaisut ja liukuovet.

Palvelut rakentajalle ja remontoijalle

Nyt saat keittiöösi uuden tyylikkään ilmeen, kun astianpesukone sekä kylmälaite on integroitu ovilevyn taakse. Topin päivän kunniaksi tarjoamme keittiön ostajalle astiapesukoneen ja yhden kylmälaitteen integroinnin kaupan päälle!

Edun saat käyttöösi, kun kalustekaupan arvon on vähintään 3000 euroa ilman oheistuotteita. Etu koskee rajattuja kylmälaitekomeroita ja ovipaneeleja. Etu ei sisällä asennustyötä. Topin päivän etu on voimassa 1.11.-31.12.2024. Toimitukset 31.3.2024 mennessä. Edun voi yhdistää voimassa olevaan laatikostokampanjaan.

Toteuta haaveesi kotimaisesta keittiöstä! Tule Topi-myymälään.

Tilaa Topin uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista!

Tilaa uutiskirje!