Topin päivä 2.11.

Topi on kotimainen kiintokalusteiden valmistaja, jolla on yli 80 vuoden kokemus kotien kalustamisesta. Suunnittelijamme Topi-myymälöissä ovat alansa ammattilaisia. Rakennus- ja remonttiprojektit onnistuvat turvallisesti, kun sen toteuttaa Topin ammattilaisten kanssa.

Topi-suunnittelijat osaavat ottaa huomioon kalustesuunnittelussa mahdolliset yllätykset ja ratkaista eteen tulevat haasteet. Kun vielä valitset projektiisi Topin valtuuttaman asentajan, onnistuu lopputulos helposti ja laadukkaasti.

Avainlippu kotimaisesta suunnittelupalvelusta

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Topin 14 myymälälle Avainlippu -merkin käyttöoikeuden kotimaisesta suunnittelupalvelusta. Topin kotimaisilla kalusteilla on ollut Avainlippu jo pitkään ja nyt myös Topin suunnittelupalvelut saavat merkin käyttöoikeiden.

”Suunnittelun osuus esimerkiksi keittiöremontissa on merkittävä, koska harva ostaa kokonaista keittiötä ilman asiantuntevaa suunnittelua. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä merkin käyttöoikeus on tärkeä asia myymäläverkostollemme ja lisää kotimaisen työn tunnettuutta”, kertoo Topi-Keittiöiden myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors.

Lue miksi kannattaa valita Topi

Suomen suurin Topi-myymälä Vantaan Tammistossa

Vantaan Tammistossa sijaitsee Suomen suurin Topi-myymälä, jossa mallistomme parhaat vaihtoehdot ovat esillä ja voit tutustua Topin materiaaleihin. Kesällä 2022 uusitussa myymälässä ovat esillä Eloa-2022 malliston kolme kokonaisuutta sekä uudet projektimyynnin tilat.

Myymälän kauppias Jutta Kontto on iloinen uudistuneesta myymälästä sekä Avainlipun käyttöoikeudesta. ”Myymälä on upea! Ihanaa kun saamme esitellä asiakkaillemme Topin uusinta Eloa 2022 -mallistoa. Lisäksi Avainlippu-merkki on tunnustus meille kotimaisesta ja laadukkaasta suunnittelutyöstä. Olen ylpeä, että saan olla mukana edistämässä kotimaista suunnittelua ja palvelua.”

Löydä lähin Topi-myymäläsi

Topin palvelut rakentajalle ja remontoijalle

Topi suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kalusteita, jotka kestävät aikaa ja elämää. Tarjoamme palveluitamme niin kodin rakentajille kuin remontoijille. Valmistamme kotimaiset kalusteet keittiöihin, kodinhoitohuoneisiin, kylpyhuoneisiin ja eteisiin. Kauttamme saat myös makuuhuoneen säilytysratkaisut ja liukuovet.

Tutustu Topin palveluihin

Unelmiesi keittiö rahoituksella

Lue lisää