Unelmiesi keittiö rahoituksella

Haapajärven Topi-Keittiöillä kalustesuunnittelijana toimiva Monica Tiitto on myynyt suomalaisille yli tuhat keittiöitä. Monica antaa vinkkejä, miten löytää budjettiin mahtuvat ratkaisut tinkimättä laadusta tai designista.

Keittiö on iso investointi, josta haaveillaan pitkään. Laadukas ja juuri itselle suunniteltu keittiö kestää elämää ja aikaa jopa vuosikymmeniä, mutta design maksaa. Kuinka paljon omista toiveista voi tinkiä ilman, että vuosien kuluessa alkaa harmittamaan?

Tinkiä ei välttämättä tarvitse ollenkaan. Keittiön hankkiminen rahoituksella on monen kohdalla hyvä ratkaisu. Kokenut kalustesuunnittelija osaa myös vinkata vaihtoehtoja tietyn kokonaisuuden toteuttamiseen ilman, että keittiöremontti tai rakennusprojekti venyy yli budjetin.

”Suurin osa valitsee tasaerämaksun”

Monica kertoo laskevansa jokaisen asiakkaan tarjoukseen automaattisesti myös rahoitusvaihtoehdon loppusummineen ja tilinhoitomaksuineen. Useimmille voi tulla yllätyksenä, että rahoitus on turvallinen ratkaisu ja helppo maksutapa.

– Tasaerärahoitus on huikea ja riskitön mahdollisuus hankkia uusi keittiö. Kuuden vuoden maksuajalle tulee tilinhoitomaksu, mutta kokonaissummassa sen osuus on pieni.

Monica vinkkaa, että rahoituksen voi valita koko summan lisäksi myös osalle keittiön hinnasta. Tähän moni päätyy, kun haluaa lopulta investoida vähän arvokkaammin yhteen kodin tärkeimmistä tiloista.

– Jos ihastuu vaikkapa kivitasoon, joka menee budjetin yli, voi valita rahoituksen pelkästään sille osalle kauppahintaa.

Rahoituksen voi halutessaan aina maksaa pois ennen sovitun rahoitusajan loppua.

Lue lisää Topin rahoitusvaihtoehdoista

Suunnittelijan vinkeillä saat uuden Eloa 2022 -malliston keittiön myös pienemmällä budjetilla

Topin uusi Eloa 2022 -mallisto koostuu upeista väri- ja materiaaliyhdistelmistä, joista moni on löytänyt suosikkinsa. Pleunan hehkuvan tunnelman tai Keskuskarin kiireettömän viileyden saa tuotua omaan kotiinsa pienemmälläkin budjetilla.

– Molemmissa kokonaisuuksissa voi valita kivitason ja laminaattitason välillä. Laminaattitasoissa on useita upeita kivijäljitelmäkuoseja. Esimerkiksi Keskuskarin vaalea, pehmeä marmorikuvioitu laminaattitaso on ollut todella suosittu valinta, josta monet ovat ihmetelleet: ”Ai tämäkö on laminaattia?”

Oviinkin löytyy vaihtoehtoisia hintaryhmiä, joilla päästään hyvin lähelle vaikkapa Pleunan upeita, tummia sävyjä. Pleunassakin voi valita arvokkaamman Silestone-tason tai tumman pähkinän sävyisen laminaattitason välillä.

Monica rohkaisee ottamaan empimättä yhteyttä, jos keittiöremontin kustannukset mietityttävät.

– Kysy aina meiltä Topi-myymälän asiantuntijoilta rahoituksesta tai materiaalivaihtoehdoista. Älä tingi haaveestasi saada elämäsi keittiö!

Lue lisää vinkkejä aikaa ja elämää kestävän keittiön suunnitteluun

Varaa suunnitteluaika myymälään

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin varataan aika suunnitteluun!

Jätä yhteydenottopyyntö

Varaa suunnitteluaika myymälään

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin varataan aika suunnitteluun!

Jätä yhteydenottopyyntö