Aamiaiskaappi – onnistuneiden aamujen salaisuus

Aamiaiskaappi keittiössä on monen suomalaisen unelma. Suuri kaappi tuo säilytystilaa, mutta myös helppoutta. Kiireisen arjen keskellä keittiön yleisilme pysyy siistinä kun aamiaiskaapin ovet suljetaan ja mahdolliset sotkut siivotaan myöhemmin. Kätevää eikö totta.

Aamiaiskaappi tarjoaa lisää säilytystilaa ja toiminnallisuutta keittiöön. Aamiaiskaappiin voi sijoittaa muun muassa aamiaistarvikkeita, astioita ja keittiön pienkoneita. Sinne saa myös sähköpistokkeen sekä valaistuksen.

Topi-aamiaiskaappi on käytännöllinen lisä keittiöön. Vaihtoehtoja kaapin ulkonäölle on monia, ja myös sen sisäpuoli voidaan sisustaa näyttäväksi. Aamiaiskaapin voi hankkia kotiin esimerkiksi keittiöremontin yhteydessä. Vaihtoehdot sopivat hyvin yhteen muiden Topi-malliston tuotteiden kanssa. Tutustu Topi-aamiaiskaappiin, ja kysy lisää sen hankinnasta ottamalla meihin yhteyttä!

Tutustu keittiöihimme

Topi-Aamiaiskaappi on saatavissa leveyksissä 80, 90 ja 100 cm. Valittavana kaikki ovimallit ja -sävyt, runkoväreinä valkoinen tai harmaa silver. Laatikosto saatavissa harmaana. Linjakkaat A-design tandembox -laatikostot täydennät monipuolisilla ja kätevillä sisustarvikkeilla.

Varaa aika suunnitteluun

Luo aamiaiskaappiin oman näköisesi sisältö erikokoisilla hyllyillä, työtasolla ja laatikoilla sekä oheistuotteilla ja valitse kaappiin mieleisesi valaistus. Näin teet kaapin sinun aamuihisi sopivaksi ihanaksi apuriksi!

Videolta näet miten aamiaiskaapin ovet liukuvat kevyesti kaapin rungon molemmille puolille.