Aamiaiskaappi – onnistuneiden aamujen salaisuus

Aamiaiskaappi keittiössä on monen suomalaisen unelma. Suuri kaappi tuo säilytystilaa, mutta myös helppoutta. Kiireisen arjen keskellä keittiön yleisilme pysyy siistinä, kun aamiaiskaapin ovet suljetaan ja mahdolliset sotkut siivotaan myöhemmin. Kätevää, eikö totta?

Aamiaiskaappi tarjoaa lisää säilytystilaa ja toiminnallisuutta keittiöön. Aamiaiskaappiin voi sijoittaa muun muassa aamiaistarvikkeita, astioita ja keittiön pienkoneita. Sinne saa myös sähköpistokkeen sekä valaistuksen.

Topi-aamiaiskaappi on käytännöllinen lisä keittiöön. Vaihtoehtoja kaapin ulkonäölle on monia, ja myös sen sisäpuoli voidaan sisustaa näyttäväksi. Aamiaiskaapin voi hankkia kotiin esimerkiksi keittiöremontin yhteydessä. Vaihtoehdot sopivat hyvin yhteen muiden Topi-malliston tuotteiden kanssa.

Lue vinkit keittiöremonttiin

Aamiaiskaapin koko

Topi-Aamiaiskaappi on mahdollista toteuttaa erilaisilla leveyksillä. Aamiaiskaapin leveyteen vaikuttaa valittu ovimekanismi. Voi valita omaan aamiaiskaappiisi on ovimallit ja -sävyt Topi-mallistosta. Linjakkaat A-design tandembox -laatikostot täydennät monipuolisilla ja kätevillä sisustarvikkeilla.

Tutustu Topin kalustamiin keittiöihin

Millainen aamiaiskaappi sopii minulle?

Aamiaiskaappiin on erilaisia ovimekanismeja.  Topi-mallistosta löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa.
– Kokonaan rungon sivulle taittuvat ovet
– Taiteovet
– Rulo-ovi

Kokonaan rungon sivuille taittuvat ovet

Kokonaan rungon sivulle taittuvat ovet ovat ensimmäiset markkinoille tulleet. Tässä mallissa aamiaiskaapin ovet peittävät koko kaapin rungon ja ovet avautuvat kaapin rungon sivuille. Ovimekanismia kutsutaan Consepta-saksimekanismiksi. Kokonaan kaapin rungon peittävillä ovilla keittiöön saa yhtenäisen ilmeen. Kun kaikki keittiökalusteet on verhoiltu samalla materiaalilla, on keittiön sisustus rauhallinen ja seesteinen.

Aamiaiskaappi taiteovilla

Taiteovet nimensä mukaan taittuvat auki aamiaiskaapin sivuille. Taiteovet ovat yleensä matalammat kuin saksimekanismiovet. Näin aamiaiskaapin alaosassa voi olla laatikosto tai aamiaiskaappi voidaan asentaa keittiötason päälle. Topi mallistossa on aamiaiskaappi yhdelle sivulle avautuvalla taiteovella sekä molemmille sivuille aukeavilla taiteovilla.

Aamiaiskaappi rulo-ovella

Jos omistat pienen keittiön, sopii aamiaiskaappi rulo-ovella sinne verrattomasti. Aamiaiskaapin ovi rullautuu saumattomasti kaapin rungon taakse, joten ovi itsessään ei vie tilaa keittiöstä. Rulo-oven värejä on mallistossamme kolme vaihtoehtoa – valkoinen, musta ja teräs, joten vaihtoehtoja löytyy erilaisiin sisustuksiin.

Edullisempi aamiaiskaappi

Aina ei oma budjetti anna myöten ja uuden keittiön hankinnassa joutuu tekemään kompromisseja. Aamiaiskaapin voi toteuttaa myös kevyempänä versiona, jolloin tavalliseen ovelliseen komeroon asennetaan keittiötaso, sisälaatikoita ja pistorasia. Tavalliseen komeroon, pienillä muutoksilla, voit siis saada myös aamiaiskaapin. Kysy lisää ideoita omalta Topi-suunnittelijaltasi!

Varaa suunnitteluaika

Aamiaiskaapin lisätarvikkeet

Luo aamiaiskaappiin oman näköisesi sisältö erikokoisilla hyllyillä, työtasolla ja laatikoilla sekä oheistuotteilla ja valitse kaappiin mieleisesi valaistus. Näin teet kaapin sinun aamuihisi sopivaksi ihanaksi apuriksi!

Videolta näet miten aamiaiskaapin ovet liukuvat kevyesti kaapin rungon molemmille puolille.

Tilaa Topin uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista!

Tilaa uutiskirje