Topin visuaalinen suunnittelu auttaa keittiön materiaalivalinnoissa

Kurkit uuden keittiösi alalaatikoihin ja pohdit aamiaiskaapin ovitoimintoa, vaikka rakentaminen tai remontti ei ole vielä alkanutkaan. Valitsemasi väri ei miellytäkään, joten vaihdamme sen nappia painamalla. Kuulostaako kätevältä?

Uusi keittiö 3D-kuvina

Topin 3D-suunnittelupalvelu on remontoijan ja rakentajan kätevä apuväline, jolla löydät parhaat ratkaisut ja vältät suunnittelumokat. Valokuvatasoisen kolmiulotteisen suunnitelman avulla pääset yksityiskohtaiselle tutkimusmatkalle tulevaan keittiöön, kylpyhuoneeseen, vaatehuoneeseen tai vaikkapa eteiseen.

Itse keittiösuunnittelu tapahtuu kuten ennenkin, eli autamme asiakasta kaikissa uuden keittiön hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Erona on se, että nyt Topin asiakkaat saavat suunnitelmasta kolmiulotteisen kuvan, jonka avulla omat valinnat on helpompi hahmottaa”, kertoo keittiömyyjä ja -suunnittelija Jemina Jussinniemi.

3D-suunnitelman piirtää oma keittiösuunnittelijasi. Eri värejä, ovimalleja ja esimerkiksi laatikkoratkaisuja voidaan vaihdella tapaamisessa, joko paikan päällä tai etänä. Lopuksi saat keittiöstä valmiin kuvan. Lopputulos käydään aina yhdessä läpi, mutta voit tutustua siihen myös rauhassa kotona vaihtoehtoja puntaroiden. Virtuaalilasien omistajalla on mahdollista jopa kävellä tilassa.

Hahmota tilan muoto ja koko

Paperilta voi olla hankala hahmottaa, minkä kokoinen tilasta olisi tulossa, mitä sinne mahtuu ja miten kiintokalusteet kannattaa sijoittaa, jotta jää riittävät kulkuväylät sekä kaapit ja laatikot mahtuvat aukeamaan. 3D-suunnitelma on tässä iso apu: näet konkreettisesti, miten kalusteet tulevat asettumaan ja miten tilassa mahtuu toimimaan.

Keittiösuunnittelun ABC – näin teet toimivan pohjan

Kaappien ja tasojen värien valitseminen

Monesti keittiön ja muiden kiintokalusteiden väristä on päättämässä useampi ihminen. Toinen haluaa mustaa, toinen valkoista. 3D-suunnitteluohjelman avulla pohdinta ja päätöksenteko nopeutuvat, kun keittiösuunnittelijasi voi vaihdella värejä napin painalluksella. Kolmiulotteinen kuva kertoo myös, miten väri vaikuttaa koko tilaan, ei ainoastaan kaappien oviin.

Mikä tyyli toimii parhaiten?

Jos pohdit minkälainen tunnelma sopisi remontti- tai rakennuskohteeseesi, teemme sinulle kuvat eri tyyleistä. Kun suunnitelmaan sijoitetaan seinien ja lattioiden väri ja materiaali, on helpompi hahmottaa, miten jokin tietty ovimalli kävisi sinun kotiisi. Kolmiulotteinen ohjelma näyttää tilan kokonaisuutena.

Tutustu Topin kalustamiin keittiöihin

Keittiön yksityiskohdat paikoilleen

Yksityiskohdat ja niiden vaikutus konkretisoituvat, kun voit kokeilla, miten erilaiselta vaikkapa messinkinen pyöreä nuppi näyttää mustaan vetimeen verrattuna keittiön kokonaisuudessa. Tai kannattaa sokkeli valita samaa sävyä kuin kaapit ovat vai jotain muuta? Facelift-asiakkaille voimme ohjelman avulla näyttää vanhan keittiön muodonmuutoksen.

Suunnittelupalvelumme tarkoitus on helpottaa isojen päätösten teossa. Kodin kiintokalusteet ovat pitkäaikainen hankinta ja haluamme tarjota varmuutta niiden valinnassa. Autamme sinua kaikissa suunnittelun vaiheissa, oli mielessäsi jo valmis keittiö tai pelkkä tyhjä paikka pohjapiirroksessa. Alkuun pääset olemalla meihin yhteydessä.

Lue lisää erilaisista palveluistamme

Sovi treffit Topin suunnittelijan kanssa!

Täytä lomake, niin soittelemme sinulle piakkoin. Sovitaan yhdessä sopiva aika ja paikka suunnittelutapaamiselle.

 

max koko 5 MB

Tilaa Topin uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista!

Tilaa uutiskirje!