Aamiaiskaappi - Säilytystilaa keittiöön - Topi-Keittiöt

aamiaiskaappi – onnistuneiden aamujen salaisuus 

Aamiaiskaappi tarjoaa lisää säilytystilaa ja toiminnallisuutta keittiöön. Aamiaiskaappiin voi sijoittaa muun muassa aamiaistarvikkeita, astioita ja keittiön pienkoneita. Sinne saa myös sähköpistokkeen sekä valaistuksen. Aamiaiskaapin salaisuus ovat kaapin rungon sivuille sisään liukuvat ovet. Avattuina ne vapauttavat liikkumatilaa, ja kiinni laitettuina ovet antavat huolitellun ilmeen koko keittiölle.

Topi-aamiaiskaappi on käytännöllinen lisä keittiöön. Vaihtoehtoja kaapin ulkonäölle on monia, ja myös sen sisäpuoli voidaan sisustaa näyttäväksi. Aamiaiskaapin voi hankkia kotiin esimerkiksi keittiöremontin yhteydessä. Vaihtoehdot sopivat hyvin yhteen muiden Topi-malliston tuotteiden kanssa. Tutustu Topi-aamiaiskaappiin, ja kysy lisää sen hankinnasta ottamalla meihin yhteyttä!


Aamiaiskaapin voi tehdä persoonalliseksi erilaisilla sisustuksilla. Esimerkiksi tapetti tai värikäs taustalevy
antavat aamiaiskaapille uuden ilmeen.

Topi-Aamiaiskaappi on saatavissa leveyksissä 80, 90 ja 100 cm, mekanismin vaatima tila on 11 cm. Valittavana kaikki ovimallit ja -sävyt, runkovärieinä valkoinen tai harmaa silver. Laatikosto saatavissa valkoisena tai harmaana. Linjakkaat A-design tandembox -laatikostot täydennät monipuolisilla ja kätevillä sisustarvikkeilla.

Luo aamiaiskaappiin oman näköisesi sisältö erikokoisilla hyllyillä, työtasolla ja laatikoilla sekä oheistuotteilla ja valitse kaappiin mieleisesi valaistus. Näin teet kaapin sinun aamuihisi sopivaksi ihanaksi apuriksi!

Myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors esittelee Topi-Aamiaiskaappia.