Keittiöremontti Raahessa Topin kalusteilla

Keittiöremontti onnistuu Raahen seudulle kätevästi Kalajoen Topi-myymälän toimesta. Topi-Keittiöiden suunnittelija Jemina Jussinniemi suunnittelee kodin kiintokalusteita myös Kalajoen rajojen ulkopuolelle.

Kalajoen Topi-myymälä sijaitsee sillan kupeessa S-Market Kalajokea vastapäätä ja palvelee sieltä rakentaja- ja remonttiasiakkaita. Kauppias Arto Mäkitalo suunnittelee keittiökalusteita ja muita kodin kiintokalusteita Kalajoen, Ylivieskan, Himangan ja Kannuksen suuntaan ja Jemina suunnittelee kalusteita taas Pyhäjoki, Raahe, Pattijoki akselilla. Kalajoen Topi-myymälästä suunnitellaan kalusteita siis pitkin Pohjois-Pohjanmaata.

Näin keittiöremontin suunnittelu etenee

Jos keittiöremontti on haaveissa, mitä tulisi tehdä ensimmäisenä? ”Suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan yhteydenotosta. Ensiksi sovitaan tapaamisaika myymälään, jossa käydään yhdessä läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä kalusteille varattu budjetti.

Joissakin tapauksissa ensimmäinen tapaaminen on etänä, mutta materiaalien valinta on hyvä tehdä aina myymälässä paikan päällä. Kun taustatiedot on kartoitettu, teen kalustesuunnitelman ja tarjouksen. Kalustesuunnitelmaa voidaan vielä muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Kun tarjous on hyväksytty, käyn vielä tekemässä asiakkaan luona mittakäynnin ja varmistan että suunnitellut kalusteet sopivat tilaan.” Jemina Jussinniemi kertoo.

Klikkaa ja katso keittiöremontin vaiheet

Voit tutustua myös keittiösuunnittelun vaiheisiin täältä.

Keittiön värit ja materiaalit – keittiöremontti ideoita

Kalustesuunnittelija Jemina Jussinniemi valikoi sopivia materiaaleja asiakkaan tulevaan keittiöremonttiin. Värien ja materiaalien yhdistäminen on suuri palapeli, jossa kaikki tulee sopia toisiinsa. Suunnittelijan ammattitaitoa onkin osata löytää asiakkaan sisustusmakuun, budjettiin ja elämäntyyliin sopivat materiaalit.

”Tänä päivänä kodin kiintokalusteilta ja etenkin keittiöiltä halutaan helppoutta, toimivuutta mutta myös tyylikkyyttä. Materiaaleja on käytössä runsaasti, joten keittiöitä on helppo suunnitella erilaisiin sisustustyyleihin ja budjetteihin” Jemina summaa.

Jeminan suosikit keittiön materiaaleissa

  • Mikrolaminaattiovet, jotka ovat kestäviä, edullisia ja niitä saa upeissa erilaisissa sävyissä.
  • Viilutetut ovet ovat ylelliset ja kestävät, mutta toki vaativat suuremman budjetin.
  • Sintrattu kvartsitaso, eli Dekton on kestävä, antibakteerinen ja siinä on huippuhyvä lämmönsietokyky.
Uusia näkymiä keittiöön ja kotiin

Uusi keittiö mökille

Kalajoki on tunnettu matkailupitäjä ja se näkyy myös kalustettavissa kohteissa. Topi on kalustanut useita vapaa-ajan asuntoja ja mökkejä. Millainen keittiö halutaan mökille tänä päivänä?

”Mökkikeittiötä käytetään vähemmän, mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi jotenkin kotikeittiötä riisutumpi versio. Nykyään mökillekin halutaan samat toiminnot kuin kotiin, ne vain toteutetaan hieman pienemmässä mittakaavassa. Myös säilytystiloihin panostetaan. Tehokkaat säilytystilat takaavat sen, että mökille mahtuvat tarvittavat tavarat” Jemina kertoo

 

Tutustu vapaa-ajan asunnon kalustamiseen

Jeminan ja Arton löydät täältä

Topi-Keittiöt Kalajoki

Kalajoentie 43
85100, Kalajoki

044 4695 537

Tiedot

Tilaa Topin uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä keittiösuunnittelun tueksi ja luet ensimmäisenä Topin ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista!

Tilaa uutiskirje!