Hohtavat, klassiset sävyt

Rauhallista tunnelmaa hakeville.

Ajaton kuin merenranta

Helmenvalkoinen on klassisen sisustuksen ystävän varma valinta. Siinä missä itse valkoinen keittiö nojaa parinkymmenen vuoden ajan kotimaassa vallinneeseen keittiötrendiin, valkoinen hana tämän kokonaisuuden täydentäjänä on täysin ajan hermolla oleva trendikäs ja rohkea valinta.

Tyylikkääseen valkoiseen keittiöön kuuluu luontevasti marmorikuvioinen vaalea kivi- tai kvartsitaso, kivikuvioinen laminaattitaso ja eleettömät, huomaamattomat vetimet. Luonnonväriset puupinnat kuten tammiparketti ja puurimoitus seinällä tai katossa pehmentävät valkoista keittiötä ympäröivää kotia ja sen sisustusta. Kokonaisuus on rauhallinen, ajaton ja aikaa kestävä – kuin Kalajoen talvinen rantamaisema, jossa merikaislat törröttävät paksuista lumikinoksista. 

Tutustu helmenvalkoisiin vetimiin

Silmiä ja mieltä hivelevää rauhaa 

Satiini on vitivalkoista pehmeämpi ja hyvin ajankohtainen värivalinta keittiöön. Isona pintana varsinkin avokeittiö-ratkaisussa tämä väritys antaa rauhallisen taustan kodin muulle sisustukselle.

Satiinin valitseva sisustaja rakastaa harmonisia ja rauhallisia kokonaisuuksia, joissa lempeät, toisiinsa sointuvat sävyt hivelevät silmää. Kivitason ohuet ruskean ja harmaan sävyiset viivakuviot eivät riko hallittua kokonaisuutta, vaan antavat sille vähän lisää katsottavaa ja sormin tunnusteltavaa pintaa. Satiinin lähelle sopivat hyvin luonnonläheiset seinävärit kuten pehmeät hiekan, maitokahvin ja kinuskin sävyt. 

Tutustu satiinin sävyisiin vetimiin

Aamusumun aistikas viileys

Kaarnan harmaa on uusi musta! Mustista elementeistä pitävän, mutta kokomustaa keittiötä kaihtavan kodin sisustajan ja remontoijan turvallinen ja tyylikäs valinta on kaarnan harmaa.

Musta taso, mielenkiintoinen vedin ja linjakas musta/messinki-hana terävöittävät harmaan keittiön. Komea Dekton Ceppo-kivitaso tai yksivärinen Silestone Cincel Grey-kvartsitaso toistavat kaarnan harmaata väritystä luontevasti. Lämpimän sävyinen ruskean harmaa kaarnan harmaan parina tuo syvyyttä tilaan. Viileän aamusumun sävyjä toistava värimaailma on silmää miellyttävä, harmoninen ja rauhoittava.

Anna ammattilaisen auttaa

Mallistokokonaisuuksiin voit tutustua Topi-myymälässä. Kun rakennat, remontoit tai pohdit muutostöitä uuteen asuntoon, Topi palvelee kalusteiden suunnittelusta niiden toimitukseen ja asennukseen saakka. Rahoituskin järjestyy!

Varaa aika Topi-myymälään!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu muihin teemamallistoihimme!

Topin mallistot