Luonnon värejä

Kiven, puun ja kasvien kosketusta kaipaaville.

Tyylikäs ja ikuinen kuin luonto itse

Saven harmaa hurmaa intensiivisillä sävyillään ja jäntevillä materiaalivalinnoillaan. Tyylikkään ruskeaan vivahtavan harmaan keittiön kruunaa korkeakiiltoinen aitoa luonnonkiveä jäljittelevä Dekton Arga-kivitaso, jonka hienovaraiset ruskean ja kullan väriset juovat kermanvärisellä pohjalla tehostavat sen upeutta.

Kiiltävä tummankrominen gunmetal-värinen Lapetekin hana tuo keskieurooppalaista eleganssia tähän värimaailmaan. Kansainvälisistä vaikutteista huolimatta tämä värimaailma sopii myös kotimaan luonnossa viihtyville kodin sisustajille. 

Tutustu saven harmaisiin vetimiin

Metsän ja rantakallioiden hurmaava tunnelma

Sammaleen vihreä värimaailma keittiössä rauhoittaa ja tasaa sykettä. Syvään vihreään väriin elävyyttä antaa juureva terrazzo-kuosinen kivitasomateriaali tai kevyempi vaaleanvihreä Silestone Posidonia Green-kvartsi.

Tummat värit sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi sammaleen vihreään keittiöön. Kallionharmaa mattapintainen hana ei säikähdä kovaakaan käyttöä. Jos kokonaan tumma kokonaisuus ei tunnu omalta, valitse mattaharmaat vetimet keventämään kokonaisuutta. Kalajoen metsissä ja rantakallioilla ulkoileva tuntee tämän värityksen omakseen. 

Anna ammattilaisen auttaa

Eloa2022-malliston kokonaisuuksiin voit tutustua Topi-myymälässä. Kun rakennat, remontoit tai pohdit muutostöitä uuteen asuntoon, Topi palvelee kalusteiden suunnittelusta niiden toimitukseen ja asennukseen saakka. Rahoituskin järjestyy!

Varaa aika Topi-myymälään!

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu muihin teemamallistoihimme!

Topin mallistot