Suunnittelu, valmistus, toimitus ja asennus - Topi-Keittiöt

rakennat tai remontoit

Tervetuloa Topi-myymälään, jossa suunnittelijamme ovat sinua varten. Ammattitaitoisen ja koulutetun suunnittelijan kanssa yhdessä tehdyt suunnitelmat minimoivat rakentamisen ja remontoinnin riskit! Saat meiltä kalusteet helposti ja ammattitaidolla.

suunnittelu ja valmistus

Kun rakennat tai remontoit, varaa ajoissa veloitukseton henkilökohtainen suunnitteluaika Topi-myymälään. Jos rakennat, tule suunnitteluun pohjakuvien kanssa. Jos remontoit, ota suunnittelutapaamiseen alustavat mitat kalustettavasta tilasta. Tärkeintä on tietää vesi- ja viemärin paikka, oviaukot, ikkunat ja sähköpisteet.

Myymälässämme on esillä koko mallistomme, josta on helppo valita mieleisensä kokonaisuus. Kun suunnitelmat on tehty, tekee suunnittelijamme vielä tarkistusmittauksen, jonka jälkeen saat tarjouksen sekä kalusteista että asennuksesta. Kun olet hyväksynyt tarjouksen voi kalusteiden valmistus alkaa. Topi-Keittiöiden kalusteet valmistetaan tehtaallamme Kalajoella. Kotimainen ja laadukas valmistus takaa, että kalusteesi kestävät aikaa ja kulutusta.

toimitus ja asennus

Ennen kalustetoimitusta olemme yhteydessä sinuun ja kerromme kalusteiden toimituspäivän. Toimitamme kalusteet rakennus/remonttipaikalle rekalla. Halutessasi voit sopia kalusteiden sisäänkannosta Topi-suunnittelijan kanssa.

Kalusteiden asennus alkaa sovittuna päivämääränä ja Topi-Keittiöiden valtuuttamat ammattitaitoiset asentajat tekevät laatutyötä. Suosittelemme Topin valtuuttaman asentajan käyttöä, koska heillä on kokemusta kalusteidemme asennuksesta ja siihen vaadittavat ammattitason työvälineet. Jos kuitenkin haluat käyttää omaa asentajaa, lataa asennusohje pdf:nä. Kalusteremontin asennustyökustannuksista saat kotitalousvähennystä. Lisätietoja saat vero.fi -verkkosivuilta.

asennuksen jälkeen

Onneksi olkoon nyt sinulla on kotimaiset ja laadukkaat Topi-Keittiöiden kiintokalusteet kodissasi. Jos kuitenkin huomaat jotakin puutteita kalustetoimituksessa tai asennuksessa, olethan yhteydessä Topi-myymälän omaan suunnittelijaasi.

Takaisin Palvelut -sivulle